Acoperisuri Metalice - Acasa

Servicii

 

contacteaza-ne

Contact rapid

Tel.: +4 0722 553 452
E-mail: contact@acoperisurimetalice.ro


Modele de top
Noul Model de Tigla Metalica WetterBest Plus,
Se profileaza din rulou de tabla prevopsita cu grosimea de 0.5mm-0.55mm cu o cuta inalta de 30mm.
Panourile de tigla metalica pot fi formate din unul sau doua module cu lungimea de 350mm.
Noul model WetterBest Plus ofera o etansare eficienta si o rezistenta crescuta in timp la variatiile de temperatura.
 
 
Producatorul de tigla metalica WETTERBEST  va poate oferi acuma si tigla metalica cu grosimea de 0.55mm pe culorile 8019MAT(maro inchis) si 7024Mat(gri). 
Garantia pentru produs este de 40ani.
Noi tehnologii in domeniu

Pentru profilarea tiglelor metalice se folosesc linii de profilat de ultima generatie Samerson-Finlanda care pot produce panouri de tigla metalica de la 490mm la 5390mm si cu o latime de 1200mm.De asemenea mai pot profila si tabla cutata cu cuta de W8, W18, W35, W60 pentru segmentul de industrial.Se pot produce pe lungimi de 2000mm dar si pe comanda la lungimi mai mari.

Feb 28, 2014

Modele de top


Lansat la sfarsitul anului 2013 noul produs Wetterbest Plus se bucura de un real succes pe piata tiglelor metalice din Romania. Cu o cuta mai inalta de cat media celorlante tigle, tigla metalica WetterBest Plus creaza o imagine perfecta pentru cei ce isi doresc sa aibe un acoperis traditional apropiat de cel cu tigla ceramica. Cu o greutate de 5kg/mp se monteaza usor pe acoperisurile noi si vechi neafectand structura acestora.

In luna octobrie a anului 2015 producatorul de tigle metalice Wetterbest scoate pe piata un nou produs cu  numele de Wetterbest Gladiator.Un model ce aduce aminte de profilul roman cu simetrie fata de axa longitudinala.

Tigla Metalica Wetterbest cu tratamentele SUPREM 50 SI NEOMAT 30 beneficiaza de cele mai bune protectii pentru coroziune si rezistenta la radiatiile ultraviolete ceea ce le confera o rezistenta trainica in timp.

 

 

acoperisurimetalice.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design by Creare Site Web